Cu toate că are afaceri pe tobogan, Popescu își permite cadouri de lux

Cu toate că are afaceri pe tobogan, Popescu își permite cadouri de lux

Perioada petrecută în detenție, după condamnarea suferită în „Dosarul Transferurilor”, l-a afectat pe Gheorghe Popescu (51 de ani) și pe plan financiar.

Fostul căpitan al echipei naționale a României a pierdut bani pe mai multe planuri, dar despre el se poate spune că are o situație economică îndestulătoare.

Recent, „Baciul” i-a făcut cadou soției sale, Luminița, o mașină de lux, Porsche Cayenne, de ultimă generație, în valoare de 100.000 de euro. „Am câștigat mai mulți bani din afaceri decât din fotbal”, spunea fostul mare căpitan al Barcelonei, în urmă cu 6 ani.

Ulterior, Popescu a început să piardă sume importante. Ex-căpitanul Barcelonei și-a deschis un centru comercial în București, dar, în mai puțin de un an, afacerea s-a dovedit a fi falimentară și a fost închisă. El și-a deschis o școală de fotbal care îi poartă numele, dar n-a reușit să aibă succesul pe care l-a înregistrat Gică Hagi, cumnatul său. A investit aproape 6 milioane de euro și este pe minus.

Ne puteți urmări și pe Google News

Afacerea a fost finanțată și de „Rege”, în perioada în care „Baciul” a stat după gratii. Gică a câștigat, dar a și pierdut în domeniul imobiliar. În acest an, două dintre firmele sale înregistrau datorii de 15,5 milioane de euro, către stat. Presat de afaceri, Popescu a vândut, în urmă cu 2 ani, o vilă la Mallorca, pentru un preț aproximativ de 4,5 milioane de euro.