Primăria Constanța atenționează. Ridică mașinile parcate aiurea

Primăria Constanța atenționează. Ridică mașinile parcate aiurea

Constănțenii sunt sfătuiți să respecte regulile de circulație și să își parcheze mașinile regulamentar în sens contrar autoturismele urmând să fie redicate și duse într-un depozit. Pentru recuperarea lor proprietarii vor plăti cel puțin 700 de lei.

Consilierii locali constănțeni au aprobat regulamentul de parcarea a mașinilor în oraș, încălcarea acestuia ducând la sancțiuni aspre. “Le recomand constănțenilor să respecte regulile de circulație, vom continua în același timp identificarea mașinilor abandonate și curățarea, igienizarea domeniului public de toate hârburile, de toate ruinele folosite fie ca adăpost pentru cei fără locuință, fie punct de colectare informală a pieselor de schimb”,  aspus primarul Constanței, Decebal Făgădău.

Primarul recomandă celor care “de obicei parchează te miri cum, pe spațiul verde, pe trotuar, să nu ajungă în situația în care le vom ridica mașina pentru că o vom face.”  Popularizarea începe de astăzi cu o campanie de conștientizare.”Începând cu 15 noiembrie vom ridica mașinile indiferent de proprietar, indiferent de marcă, indiferent de valoarea mașinii” a avertizat primarul.

Recuperarea autoturismului îl va costa, pe proprietar, 450 de lei, transportul va fi 120 de lei, iar depozitarea înseamnă și ea câte 60 de lei pe zi. Mașinile vor fi depozitate într-un parc auto aparținând regiei Ecosal a  Consiliului Local Municipal Constanța, iar mașinile vor fi ridicate cu o autospecială care aparține Confort Urban, ală regie a municipalității.

Ne puteți urmări și pe Google News