Am cravata mea și mă mândresc cu ea. Accesoriul care face diferența între lideri

Am cravata mea și mă mândresc cu ea. Accesoriul care face diferența între lideri

Politicienii români nu ies în public fără accesoriul lor de bază, cravata. Asortată la un costum ales cu bun gust, oferă un look elegant și prețios. Alegerea cravatei este un ritual foarte important pentru orice bărbat, dar mai ales pentru un politician care este tot timpul în atenția publică. Mărimea potrivită, culoarea și imprimeurile trebuie să se potrivească perfect cu îmbrăcămintea, dar și cu personalitatea unui lider. Calitatea țesăturii este importantă, iar nodul trebuie executat perfect atunci când politicienii apar în fața camerelor sau la întâlniri oficiale.

Sunt puține ocaziile când aleșii poporului sunt văzuți fără cravată. Atunci când se află la întruniri neoficiale sau când merg în parc cu bicicleta, politicienii aleg o ținută casual-sport. În rest, accesoriul este prezent mereu în ținutele lor. Cravata bleu a președintelui

 

Celebra cravată bleu a președintelui

Ne puteți urmări și pe Google News

Klaus Iohannis este nelipsită de la ședințele foto oficiale sau de la aparițiile publice. Șeful statului optează aproape tot timpul pentru culoarea bleu, care se asortează foarte bine cu costumele de calitate pe care le îmbracă.

Clasicul Dragnea

Cravata vișinie îi completează look-ul liderului socialdemocraților, Liviu Dragnea. Politicianul adoptă mereu o ținută elegantă și asortează cravata cu cămașa și costumul. Președintele PSD preferă mai mereu pentru ținute clasice, în culori standard. În ultima perioadă, pentru a fi în ton cu mai tânăra sa iubită, Dragnea poartă pantaloni slim fit, renunță la cravată și își desface primii doi nasturi de la cămașă, pentru un look tineresc.

Fashion-istul Tăriceanu

Deși cravatele sunt de diferite mărimi și lungimi, șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, nu dă greș aproape niciodată în materie de îmbrăcăminte. Președintele Senatului arată ca scos din cutie în aparițiile publice, iar cravatele colorate, de regulă fără imprimeuri, sunt făcute din materiale de calitate, ca și cămășile pe care le poartă. Uneori, fashion-istul Tăriceanu dă cravata pe un papion, pentru un look mai fancy.

 

Orban preferă dungile                                                                       

Șeful liberalilor, Ludovic Orban, alege cravate viu colorate, cu imprimeu în dungi. Verzi, galbene, roșii sau albastre, cravatele politicianului ocupă, probabil, un spațiu bine meritat în garderoba lui. Cravata lui Orban iese în evidență față de costumul sau cămașa care completează ținuta, deoarece liderul liberalilor alege o culoare mai intensă și un imprimeu dinamic.