TRAGEDIE pentru un suporter RUS de la meciul dintre ȚSKA Moscova și AS ROMA

TRAGEDIE pentru un suporter RUS de la meciul dintre ȚSKA Moscova și AS ROMA

Dramă pentru un suporter rus în stația de metrou Repubblica din capitala Italiei, în timp ce se deplasa către stadion. Una din scările rulante a început să coboare cu viteză, prinzându-i piciorul.

Una din scările rulante ce ducea spre peron a început brusc să coboare cu o viteză mult mai mare decât cea normală și oamenii s-au călcat în picioare la capătul ei.

În panica generală și din cauza treptelor defectate s-au rănit 25 de fani, dintre care 7 grav, unuia trebuind să i se amputeze piciorul fracturat și prins în scară. Martorii susțin că rușii beți au dansat, au cântat și au sărit în număr mare pe scară, dovadă fiind zecile de sticle de bere și cioburile găsite la locul tragediei.

Suporterii ruși sosiți la Roma pentru a-și susține echipa în partida cu AS Roma s-au bătut cu ultrașii gialorossi pe podul Duca d'Aosta, lângă stadion, unul fiind înjunghiat, doi răniți, iar 15 fani ai Romei au fost reținuți de poliție.

Primarul Romei, Virginia Raggi, a anunțat astăzi deschiderea unei anchete pentru a stabili cauzele accidentului, exprimându-și solidaritatea față de victime, transmite gsp.