Un MILIONAR din MAGLAVIT şi-a omorât familia într-un accident

Un MILIONAR din MAGLAVIT şi-a omorât familia într-un accident

Tragedie pe DN 56, în apropiere de municipiul Calafat, unde patru persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident violent de circulaţie

Este vorba de un fermier foarte bogat din Maglavit, de cei doi copii ai săi, un băiat de 10 ani şi o fată de 14 ani, dar şi de prietena bărbatului, Monica Pîrlogescu, de 38 de ani, tot din Maglavit. Accidentul a avut loc la ieșirea din Calafat. Laurenţiu Bîcu, de 47 de ani, din Maglavit, conducea un autoturism Audi Q7 şi a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în remorca unui tir care oprise pe partea dreaptă a drumului, informează colegii de la cotidianul oltenesc Gazeta de Sud. În urma impactului violent şoferul şi cei trei pasageri şi-au pierdut viaţa. Pompierii doljeni au explicat că două persoane au fost găsite încarcerate în autoturismul distrus, însă medicii nu au putut face nimic pentru a le salva viaţa. Şoferul tirului, un cetăţean bulgar de 50 de ani, nu suferit leziuni în urma accidentului.

I-au spart casa după ce a murit

Locuinţa din comuna Maglavit a lui Laurenţiu Bîcu a fost spartă de persoane necunoscute, cel mai probabil după ce au aflat că bărbatul şi-a pierdut viaţa. Se pare că hoţul sau hoţii au profitat de tragedia prin care trece familia Bîcu şi au intrat în casa lui Laurenţiu Bîcu, de unde au sustras mai multe bunuri. Potrivit oamenilor legii, fratele lui Laurenţiu Bîcu a sesizat poliţia despre faptul că, ieri-dimineaţă, în jurul orei 5.00, când a mers la locuinţa fratelui său, a găsit uşa de la casă forţată. Hoţii au fot prinşi în câteva ore de la comiterea spargerii.

Ne puteți urmări și pe Google News