Marine Le Pen se va întâlni la Roma cu Matteo Salvini. Ce pun la cale cei doi lideri

Marine Le Pen se va întâlni la Roma cu  Matteo Salvini. Ce pun la cale cei doi lideri

„Există o alternativă la Uniunea Europeană și o construim”, este mesajul liderului politic francez, Marine Le Pen, care a anunțat pe Twitter că se va întâlni luni la Roma cu ministrul italian de Interne, Matteo Salvini.

Le Pen: „Voi fi luni, la Roma, cu Matteo Salvini, pentru a discuta, la invitația Uniunii Generale a Muncii, despre creșterea economică și perspectivele sociale într-o Europă a Națiunilor". Există o alternativă la UE și o construim!" , a scris liderul francez pe social media.

Liderul fostului partid Frontul Național, cu acest mesaj "există o alternativă la UE și o construim", lasă să se înţeleagă că alături de Matteo Salvini vor crea un nou curent politic împreună cu grupul "Eurosceptic Europe of Nations and Freedom" (ENF).

Potrivit lui Le Pen, globalizarea este o catastrofă pentru economia franceză "deoarece locurile de muncă au dispărut din cauza migranţilor care au invadat ţara, mulți dintre ei sunt musulmani, din Africa de Nord".  "Ei  resping valorile franceze și transformă cultura noastă", a spus ea într-un interviu pentru Express.   Pe cealaltă parte, Salvini nu face altceva decât să-şi îndeplinească promisiunile faţă de electoratul italian, luptând împotriva migrației ilegale.

Ne puteți urmări și pe Google News