Vandalizarea fântânilor de la Piața Unirii a început o dată cu inaugurarea acestora

Vandalizarea fântânilor de la Piața Unirii a început o dată cu inaugurarea acestora

Problemele fântânilor de la Piața Unirii au început chiar din prima seară a show-ului, cauza fiind vandalizarea echipamentelor acestora, după cum ne declară r eprezentanții A pa N ova.

Pentru o bună derulare a show-ului de lumini și apă sunt necesare și în stare de funcționare toate echipamentele integrate în designul fântânilor, iar rău-voitorii care au început, deja, să strice fântânile sau să arunce gunoaie în ele, pun în pericol viitoarele spectacole nocturne.

Patru luni a durat munca celor 150 de oameni, specialiști în astfel de opere digitale. Aceștia au integrat 26 de roboți 3D, 32 de roboți 2D, 500 de lumini RGB care pot proiecta orice culoare dorită, 3.600 de duze care reglează intensitatea apei și 800 de pompe, t oate ap arținând t ehnologiei de ultimă generație.

Mai mult, 20 de c omputere ultraperformante controlează atât ans amblul de fântâni din P iața Unirii, cât și întregul șir de 44 fântâni, care se întinde pe 1,4 km, între Piața Constituției și P iața Alba Iulia. În ceea ce privește sunetul, au fost instalați 22 de stâlpi, care au în total o putere de 40.000 wați. (

Ne puteți urmări și pe Google News