VEȘTI URIAȘE în showbiz-ul românesc! Artistul care și-a cerut iubita ÎN CĂSĂTORIE, în direct. MOMENTE EMOȚIONANTE

VEȘTI URIAȘE în showbiz-ul românesc! Artistul care și-a cerut iubita ÎN CĂSĂTORIE, în direct. MOMENTE EMOȚIONANTE

Poveste de dragoste savuroasă, care a topit inimile telespectatorilor. Damian Draghici i-a făcut o surpriză uriașă iubitei sale, Cristina Stroe, pe care a deci să o ceară în căsătorie în direct.

Cei doi au trecut prin momente delicate în ultima perioadă, fiind la un pas de despărțire, așa că surpriza a fost pe măsură.

Damian Drăghici și-a cerut iubita în căsătorie, în cadrul unei emisiuni de la ProTV.

„Ok, puteai să nu faci asta la televizor. De acum vor urma niște ani și mai frumoși. Sunt extrem de emoționată, nu știu cum să mă comport. Nu sunt genul să-mi fac viața publică. Aș prefera măcar să mă fi gândit, e incontrolabil. Sunt emoționată, îmi doream să existe această cerere, dar nu la televizor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Orice femeie își dorește acest lucru, mai ales din partea bărbatul pe care îl iubește. Nu mă așteptam. Cererea asta în căsătorie nu cred că a venit ca o ultimă opțiune, nu mă așteptam. Am trecut amândoi prin niște chestii foarte mari anul acesta și a fost greu să facem față tuturor emoțiilor pe care le-am trăit. Dacă e să facem nunta, să nu o facem la televizor.” , a declarat Cristina Stroe, în cadrul emisiunii.

„Nu era pregătită pentru că am avut niște zile mai grele. Eram certați, cu ultimatum, cu tot. Noi nici nu vorbeam, am supărat-o”, a spus Damian Drăghici.