CFR Cluj a schimbat patru antrenori în patru luni

CFR Cluj a schimbat patru antrenori în patru luni

Campioana Ligii I își devorează tehnicienii. Ultimul cap căzut este cel al lui Antonio Conceicao, portughezul fi ind înlocuit cu Jose Maqueda, după eșecul suferit în fața Viitorului.

CFR Cluj o duce din rău în mai rău. Campioana sezonului precedent din Liga I Betano a părăsit rușinos cupele europene, după 0-2 și 2-3 cu luxemburghezii de la Dudelange și a pierdut disputa cu FC Viitorul, din runda a 7-a campionatului intern, scor 2-3.

Maqueda a jucat la Real Madrid

A fost picătura care a umplut paharul, iar antrenorul Antonio Conceicao a fost demis. În locul său a fost adus spaniolul Jose Maqueda.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un tehnician obscur, în vârstă de 49 de ani, care a mai lucrat la formații necunoscute: Al Ittihad, Al-Shoalah, Al Fateh sau Al-Masry. Maqueda are o carte de vizită impresionantă ca jucător. Și asta pentru că în perioada 1988 - 1993 a evoluat pentru Real Madrid. Apoi, mijlocașul a mai trecut pe la Valencia și Albacete.

Maqueda a devenit cel de-al patrulea tehnician care va lucra la echipa din Gruia în ultimele patru luni. Cu această ocazie, ardelenii vor bifa o contraperformanță rar întâlnită chiar și pentru fotbalul românesc, aici unde patronii nu se sfiesc să-și dea afară antrenorii.

Edi Iordănescu a stat trei meciuri

Dan Petrescu a plecat în China imediat ce a câștigat titlul intern cu „feroviarii”. Locul său a fost luat de Edi Iordănesc, care a rezistat doar trei partide și și-a făcut bagajele după eșecul cu Malmo (scor 0-1) din preliminariile Ligii Campionilor.

A venit Antonio Conceicao, dar portughezul n-a reușit să remedieze situația și CFR a intrat în istoria neagră a fotbalului autohton, după umilința cu Dudelange.