NASA nu a mai putut să o ȚINĂ LA SECRET. Imaginea asta ÎNGROZEȘTE LUMEA

NASA nu a mai putut să o ȚINĂ LA SECRET. Imaginea asta ÎNGROZEȘTE LUMEA

NASA, Agenția Spațială Americană, nu a mai putut să țină la secret această imagine, așa că a decis să o facă publică, deși îngrozește Lumea. Detaliile sunt UIMITOARE!

Nu pot fi observate cu ochiul liber, dar aerul este plin de particule de sare, fum, praf şi alte reziduuri microscopice. NASA a publicat recent o imagine uimitoare, dar şi înfricoşătoare cu aerosolii de pe întreaga Planetă, scrie Noi.md. Conform Tech Times, cu ajutorul sateliţilor şi al senzorilor de la sol, Agenţia a reuşit să creeze o hartă care prezintă norii de particule ce plutesc pe tot Globul. 

Aerosolii sunt particule omniprezente lichide sau solide ce se găsesc în curenţii de aer din atmosferă. Aceste particule au mărimi cuprinse între câţiva nanometri şi zeci de micrometri. Aerosolii sunt pretutindeni se găsesc deasupra oceanelor, mărilor, pădurilor, deşerturilor, oraşelor şi în zonele rurale. 

Aceste particule lichide sau solide sunt produse de o serie de fenomene naturale sau realizate de om, susţine NASA. Aproximativ 90% din aerosolii prezenţi în aer au origini naturale.

Ne puteți urmări și pe Google News

În imagine, culoarea albastră reprezintă aerosolii proveniţi din apa mărilor, iar culoarea mov reprezintă norii de praf. Aproximativ 10% dintre aerosolii produşi de oameni se regăsesc în regiunile industriale sau cele urbane. Acestea provin de la automobile, centrale electrice, incineratoare și sobe.