„Câinii” încasează din toate pozițiile

„Câinii” încasează din toate pozițiile

Dinamo a fost învinsă în etapa a 5-a a Ligii I Betano de CFR Cluj (scor 1-3) și a arătat din nou mari slăbiciuni în defensivă.

În Gruia, „roș-albii” au deschis scorul prin Mihai Popescu (61), dar n-au putut securiza avantajul și ardelenii au revenit pe tabelă datorită „dublei” lui George Țucudean (66 și 78) și golului înscris de Billel Omrani (73). Îngrijorător pentru echipa antrenată de Florin Bratu este vulnerabilitatea defensivei.

Defensivă de carton

Dinamo a bifat cea de-a 3-a partidă în cinci etape în care primește trei goluri. Precedentele situații fuseseră înregistrate împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș (scor 2-3) și în derby-ul cu FCSB (3-3). De altfel, gruparea din Ștefan cel Mare are cele mai multe goluri primite – 10 – dintre cele 14 formații ale Ligii I.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am văzut spirit la echipa mea, a luptat până în ultimul moment. Maturitatea ne lipsește, acest lucru ne-a trădat. Am avut 1-0 și, având mulți jucători tineri, n-am reușit să ținem de rezultat. Putem învăța din aceste înfrângeri. Sper să încercăm să nu mai greșim în următoarele meciuri. Am primit niște goluri pe care nu ar trebui să le mai luăm”; a declarat Florin Bratu, antrenorul „câinilor”, după meciul cu CFR Cluj.