HALEP a RĂBUFNIT pe teren. De ce și-a CERTAT legenda FANII

HALEP a RĂBUFNIT pe teren. De ce și-a CERTAT legenda FANII

Simona Halep a răbufnit chiar pe terenul de tenis. După ce s-a încheiat partida, aceasta le-a mulțumit fanilor pentru participare, dar i-a și certat pentru sloganurile strigate.

Simona Halep a ţinut să îi pună la punct pe românii care au scandat anti PSD în timpul finalei de la Rogers Cup. Cea mai bună jucătoare a lumii a vorbit în română, fiind vizibil deranjată de cele auzite în timpul meciului.

„Mulţumesc pentru susţinere şi, pentru toţi cei care au fost altfel astăzi, data viitoare când veniţi pe un teren de tenis, vă rog să respectaţi această încăpere, pentru că e prea deosebită pentru astfel de lucruri”, a comentat Halep la finalul meciului.

„În mai multe momente ale partidei de la Montreal, anumiţi fani ai Simonei Halep au scandat sloganul injurios M**E PSD.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva în cadrul unei competiţii sportive. În primele minute ale partidei dintre UTA și Farul, fanii prezenți în tribune au început să scandeze lozinci anti-PSD. Gestul fanilor celor de la UTA vine în contextul în care, vineri seară, s-au produs violențe în timpul protestului antiguvernamental din Piața Victoriei”, scrie Digi24.