PERFORMANȚĂ greu de egalat. Are 74 de ani și a fost prins de 11 ori fără permis de conducere

PERFORMANȚĂ greu de egalat. Are 74 de ani și a fost prins de 11 ori fără permis de conducere

Petre Oprea, cunoscut în lumea interlopă sub denumirea de „Basarab”, a îngrozit polițiștii rutieri prin tupeul său. Nu mai puțin de 11 ori a fost prins fără permis de conducere.

Anul trecut abia ce a ieșit din pușcărie pe motive medicale, interlopul „Basarab”, a fost găsit circulând pe drumurile publice cu un autoturism Dacia1310. Conducea pe timp de seara cu farurile stinse, iar polițiștii l-au tras pe dreapta imediat. Oamenilor legii și-au dat seama rapid că au de-a face cu un „client” mai vechi, imediat ce-l-au oprit. I s-a întocmit dosar penal, dar a scăpat. De fapt a reușit să rămână în libertate de fiecare dată, potrivit observator.ro

Potrivit datelor Poliţiei, în perioada noiemrbie 2016 - ianuarie 2017, bărbatul a fost prins de 11 ori conducând o maşină, chiar dacă nu avea permis de conducere. În septembrie 2017, Petre Oprea a fost condamnat de Judecătoria Ploieşti la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Sentinţa a fost confirmată de Curtea de Apel Ploieşti, astfel că interlopul a rămas în libertate

Ne puteți urmări și pe Google News

Din nefericire pentru el, nu s-a putut abţine să nu se urce din nou la volan, astfel că pe 1 august 2018 a fost din nou prins de poliţiştii rutieri la volanul unui autoturism marca Dacia 1310.