Atac la adresa MONȘTRILOR: „Occidentul trece printr-o REVOLUȚIE culturală MAOISTĂ”

Atac la adresa MONȘTRILOR: „Occidentul trece printr-o REVOLUȚIE culturală MAOISTĂ”

Profesorul Michael Rectenwald de la New York University avertizează că lumea civilizată se află „pe punctul de a-și pierde cultura”.

Într-o postare limpede și concisă pe Facebook, profesorul Rectenwald rezumă amenințările cu care se confruntă Occidentul:

„Trecem printr-o revoluție culturală maoistă, având în spatele ei puterea presei corporatiste, a rețelelor sociale corporatiste, a mediului universitar, a majorității corporațiilor din America, a statului paralel, a guvernului din umbră și a celei mai mari părți a aparatului de justiție.”

Și profesorul adaugă:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Monștri anti-occidentali, anti-individuali, anti-creștini, anti-libertate fac ravagii în moștenirea noastră culturală, ca și în artele și literatura contemporană.”

Michael Rectenwald avertizează:

„Întreaga noastră cultură se află sub asediu, iar justiția socială suferă o dezmembrare totală și implacabilă.Totalitarismul stângist a luat-o razna. Ne aflăm pe marginea prăpastiei, riscând să ne pierdem total cultura, beneficiile civilizației occidentale și întreaga moștenire a istoriei civilizatoare occidentale.”

Pentru a încheia cu următoarea concluzie:

„Este nevoie de o renaștere și de un contraatac major cât mai rapid!”

Michael Rectenwald face parte din marele grup de foști liberali clasici, care au fost renegați de stânga actuală, pentru că i-au semnalat derapajele periculoase.

Ca răspuns la atacurile la adresa postării sale, Rectenwald a scris:

„Cum îndrăzenște Stânga să aibă pretenția superiorității morale? Stângiștii aflați la putere au masacrat și aruncat în pușcării mai mult decât oricare alt contingent politic din întreaga istorie a lumii. Nu veniți cu aere de superioritate morală față de mine sau de oricine altcineva, voi, monștrilor!”