Ce-au făcut POLIȚIȘTII după ce fanii PSD le-au făcut recenzii proaste pe pagina de Facebook. JENANT!

Ce-au făcut POLIȚIȘTII după ce fanii PSD le-au făcut recenzii proaste pe pagina de Facebook. JENANT!

Poliția Română reacționează, după ce, în ultimele zile pagina oficială de Facebook a fost asaltată de oamenii nemulțumiți pentru modul în care oamenii legii au acționat în scandalul plăcuțelor cu ”M..E PSD”, dând calificativ slab instituției. Pe lângă faptul că această recenzie online nu are nicio valoare la nivel de imagine sau la nivel administrativ, poliția a publicat un mesaj care să le dea de gândit celor care au ales să înjure și să promoveze cuvinte și imagini vulgare.

Poliția arată că nu a raportat niciun utilizator care a scris pe Facebook.

”Pe această pagină au fost primite, în ultimele zile, foarte multe recenzii și comentarii negative.

Vă asigurăm că nu am raportat pe nimeni pentru recenzia făcută”, au scris oficialii.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Conform regulilor platformei Facebook, oricine poate raporta un profil de utilizator. Recenziile făcute pe această pagină sunt publice și orice utilizator de Facebook le poate raporta!

Deși unele dintre mesajele care însoțeau recenziile și comentariile cetățenilor conțineau referiri politice sau exprimări licențioase, am ales să respectăm dreptul la libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor și nu le-am cenzurat, șters sau ascuns.

Pentru noi, siguranța oamenilor rămâne prioritară, indiferent de recenzii, steluțe sau comentarii.

#PolițiaRomână”, arată Poliția Română.”, a fost mesajul organelor legii.

Trist sau nu, printre comentatorii de pe pagina Poliției se aflau și minori care promovau mesajul de pe celebrele plăcuțe de înmatriculare.