Ion Țiriac uimește. Miliardarul, despre „Miki” Buzărnescu: „Pe domnișoara asta nu o cunosc”

Ion Țiriac uimește. Miliardarul, despre „Miki” Buzărnescu: „Pe domnișoara asta nu o cunosc”

Mihaela Buzărnescu a devenit în ultimul an și jumătate una dintre cele mai spectaculoase tenismene din circuitul WTA. Cu toate aceastea, Ion Țiriac nu a ținut să o cunoască.

„Miki” (28 de ani) se afla în umră cu un an și jumătate în Top 500 WTA, dar astăzi se răsește pe locul 25 WTA. În momentul în care a fost întrebat despre jucătoare, Ion Țiriac a evitat un răspuns amplu: „Nu îmi pot da cu părerea despre ea pentru că pe domnișoara asta nu o cunosc. Nu știu ce a făcut în ultimii zece ani, înteleg că e trecuta de 21 de ani... și e păcat, pentru că e o valoare care a venit din cer și e acum în primele 20 de locuri”, a declarat miliardarul român, ieri, prezent la BRD Bucharest Open.

Pe lângă acest fapt, Țiriac a spus că dacă întrecerea din Cotroceni s-ar fi jucat pe hard, și nu pe zgurăm, atunci ar fi participat și Simona Halep: „Dacă turneul de la București s-ar fi disputat pe hard, sunt convins că Simona ar fi jucat aici. Însă e absolut anormal să ai intre Wimbledon și turneele din Statele Unite ale Americii un turneu pe zgură. Turneul ăsta e meritoriu că îl avem, dar înteleg că numai anul asta mai există. Să vedem ce ne rezervă viitorul cu WTA”.

Ne puteți urmări și pe Google News