Contra i-a spionat pe sârbi, la meciul cu Brazilia

Contra i-a spionat pe sârbi, la meciul cu Brazilia

Cosmin Contra, selecționerul naționalei României, a văzut pe viu partida Serbia - Brazilia, disputată miercuri la Campionatul Mondial din Rusia.

Selecționata din „Țara Cafelei” a dispus de europeni cu scorul de 2-0, iar cei din urmă au fost eliminați de la turneul final, terminat pe locul 3 în Grupa E.

 

„Încrezător, dar realist”

Ne puteți urmări și pe Google News

Serbia va fi viitoarea adversară a României în Liga Națiunilor, pe 10 septembrie, la Belgrad, iar Cosmin Contra a tras primele concluzii după jocul de miercuri, de la Mondial.

„Serbia rămâne o echipă puternică de la mijloc în sus, are probleme în apărare. Eu mi-am făcut o imagine despre această echipă. Poate unii jucători ai sârbilor se vor retrage. Eu sunt încrezător, dar și realist în același timp. Din punctul meu de vedere ne putem bate cu orice echipă dacă vom pregăti bine meciurile. Dar trebuie să fim realiști și să spunem că Serbia e o echipă puternică și dacă prinde o zi bună poate învinge pe oricine. Să nu credem că dacă au fost eliminaţi acum înseamnă că trebuie să fim mai încrezători că-i putem bate foarte uşor”, a concluzionat Contra. Mai mult, Serbia mai înregistrat următoarele rezultate la CM din Rusia: 1-0, cu Costa Rica, și 1-2, cu Elveția.