SCANDAL APRINS între vecinul lui CĂTĂLIN BOTEZATU și CIOABĂ, regele țiganilor. PROCURORI DIICOT și AFACERI DE MILIOANE DE EURO

SCANDAL APRINS între vecinul lui CĂTĂLIN BOTEZATU și CIOABĂ, regele țiganilor. PROCURORI DIICOT și AFACERI DE MILIOANE DE EURO

Vecinul lui Cătălin Botezatu l acuză pe însuși Regele Cioabă că guvernează mafia țigănească, deoarece se zvonește ca ar vrea să pună mâna pe un teren în valoare de 7,5 milioane de euro, situat în zona de nord a capitalei.

După modelul folosit de temutul clan Cârpaci, care a pus mâna pe mai multe imobile de patrimoniu din Timișoara, Dorin Cioabă ar fi intenționat să intre într-o mega-afacere imobiliară care se pregătește în zona de nord a Capitalei.

După ce a fost reținut într-un dosar de evaziune fiscală, în care este cercetat pentru un prejudiciu de peste cinci milioane de euro, Regele romilor este, acum, în prim-planul unui alt mega-scandal. Dorin Cioabă este acuzat că ar fi constituit un grup infracțional care operează după modelul clanului Cârpaci, gruparea ce a pus mâna pe 144 de clădiri istorice din orașul de pe Bega, scrie Cancan.

Există un dosar în care se face referire la faptele unui grup format din nume sonore ale etniei rome, avocați, notari publici și executori judecătorești. Printre cei acuzați de vecinul celebrului designer se numără Dorin Cioabă, Sighișoara Cioabă, soția Regelui romilor, socrul acestuia, cumnatul, dar și faimosul Dan Stănescu din Argeș, autointitulat Rege al romilor creștini, așa-zis „Împărat al romilor din Costești”, și sora acestuia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din denunțul pe care Ion Cioflan, vecinul celebrului designer, l-a făcut la DIICOT, reiese faptul că Regele Cioabă și restul grupării ar fi încercat să intre în posesia unui teren de aproximativ 15 mii de metri pătrați, situat în zona de nord a Capitalei, evaluat la peste 7,5 milioane de euro.