NESIMȚIREA unor comentatori de sport. DAN ANDRONIC, despre FRUSTRAREA în fața marilor performanțe

NESIMȚIREA unor comentatori de sport. DAN ANDRONIC, despre FRUSTRAREA în fața marilor performanțe

Jurnalistul Dan Andronic a vorbit despre „nesimțirea unor comentatori de sport”, spunând că doar cineva care a făcut un sport de performanță este avizat să emită păreri pentru publicul larg.

Dan Andronic, jurnalist și om politic, a vorbit pe Facebook de nesimțirea de care unii comentatori de sport dau dovada atunci când analizează un eveniment, sugerând că aceștia, neavând în spate anii de antrenament pe care repectivii jucători îi au, nu sunt avizați să emită păreri ascultate de public.

„Despre nesimțirea unor comentatori de sport. Nu știu ce mi-a venit, dar asta m-a trăznit, asta scriu!

În lumea civilizată despre sport, vorbesc foștii sportivi de performanță. Ei sunt comentatori avizați.

Ne puteți urmări și pe Google News

Așa este normal să fie, dacă nu știi ce înseamnă cu adevărat efortul, cât de greu este să lovești o minge, sau să faci o tsukahara combinată cu întoarcere, nu poți emite păreri pe care lumea merită să le asculte. Numai la noi amatorii au aura specialiștilor! Avem exemplul CTP, care datorită faptului că juca cu Bogdan Enoiu tenis în fiecare dimineață, a devenit expert în ale tenisului. Iar ținta lui este Simona Halep.

Azi e genială, mâine e o cârpă! Chiar dacă joacă o finală de turneu, CTP este nemulțumit. Fără jenă, cu satisfacția neîmplinitului, joacă rolul lui Dracula pe la diverse TV-uri. Terapeutic vorbind, îl înțeleg! Are atâta răutate în el, face atâția bani din răutățile lui, încât nu are decât un singur drum spre vindecare. Să ne arate Întunericul în splendoarea lui, prin cuvintele sale simple, dar "înțelepte".

Simona Halep, meriți aprecierea noastră pentru tot ceea ce faci, pentru locul unde ai ajuns, pentru faptul că sub numele tău, pe ecran, scrie România. Ceea ce alții nu o să vadă în vecii vecilor!”, a scris Dan Andronic pe pagina sa de Facebook.