Vasilescu, despre plângerea împotriva premierului Dăncilă: Nu cred că un procuror poate da curs unei nebunii

Vasilescu, despre plângerea împotriva premierului Dăncilă: Nu cred că un procuror poate da curs unei nebunii

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a declarat, duminică seara, că un procuror „normal la cap" nu va da curs plângerii penale depuse de Ludovic Orban împotriva Vioricăi Dăncilă, precizând că „vizita prietenească din Israel" nu poate fi un act de înaltă trădare.

Întrebată dacă, în urma plângerii penale pe numele premierului Viorica Dăncilă, Guvernul va fi suspendat sau va cădea, ministrul Muncii a spus: „Nu se pune problema aşa şi nu ne gândim la asemenea ipoteze pentru că nu cred că va exista vreun procuror normal la cap care să dea curs unei asemena nebunii, este o plângere absolut ridicolă".

Mai mult, Olguța a explicat că dacă un procuror va da curs acelei plângeri penale, acest lucru ar însemna o lovitură de stat.

„Suntem convinşi că nu va exista niciun procuror care să dea curs unei asemenea inerţii, dar dacă se va întâmpla totuşi acest lucru, va trebui să reacţionăm, pentru că înseamnă că atunci avem de a face cu o tentativă de lovitură de stat în plină desfăşurare. În momentul în care vii să schimbi o putere prin mijloace nelegitime, este clar că ai o astfel de stare", a adăugat Vasilescu, potrivit Mediafax.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gorghiu și Bolojan se dezic de plângerea penală depusă de Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat joi, la Iaşi, că a depus, în „calitate de cetăţean al României”, o sesizare la Parchetul de pe lângă ÎCCJ. Plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă pentru „înaltă trădare” şi împotriva lui Liviu Dragnea pentru „divulgare de informaţii secrete” în scandalul mutării Ambasadei din Israel a ajuns la DIICOT, după ce Parchetul General și-a declinat competența.