Mihaela Rădulescu, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE din perioada copilăriei sale! Ce mesaj le transmite mămicilor

Mihaela Rădulescu, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE din perioada copilăriei sale! Ce mesaj le transmite mămicilor

Mihaela Rădulescu a avut o reacție neașteptată la adresa unor părinți din ziua de azi, care încearcă să accelereze procesul de maturizare al copiilor lor.

Vedeta a dat exemplu o fetiță de doar 12 ani care purta tocuri și era fardată excesiv.

Cu această ocazie, Rădulescu a făcut o comparați cu propria sa copilărie care nu a fost nici pe departe precum a copiilor din ziua de azi:

„N-am avut o copilarie roz :), ca mai toate fetitele de azi, nu m-am jucat cu papusi Barbie, nu aveam paiete pe pantofi si nici nu m-am fardat vreodata, pana la 18 ani. Si daca aveam o fetita de crescut acum, in aceasta epoca, as fi facut totul sa ramana copil… toata copilaria, sa nu accelereze procesul celei mai pure si mai frumoase perioade din viata. La feminitatea absoluta, la gratie si finete nu se ajunge luand-o de la gradinita cu vopsitul unghiilor, ci cu o educatie solida, cu repere semnificative, cu grija pentru formatat nu doar mintea, ci si trupul, atitudinea, raportarea la ceilalti, increderea in sine… Nu mi-a venit pe cer senin ideea, ci pentru ca am vazut o fetita de 12 ani cu tocuri si fardata excesiv, de mana cu mama ei, mandra si semanand izbitor cu Miss Piggy. Dar, nu-i asa, fiecare procedeaza cum crede ca e corect, mai ales cand e vorba de proprii copii… Sa ne revenim :). Luati un gand bun si un zambet cat se poate de roz de la mine!”, a scris vedeta pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News