Simte emoția muzicii alături de „Careul de tenori ai Operetei în partituri memorabile”

Simte emoția muzicii alături de „Careul de tenori ai Operetei în partituri memorabile”

Evenimentul zilei vă invită la un spectacol în care veți simți emoția și bucuria muzicii ascultând partituri celebre din canțonete, muzică de operetă și musical, interpretate de Careul de tenori ai Operetei. Spectacolul intitulat “Vestitorii primăverii... în partituri tenorale”, va avea loc pe 27 aprilie 2018, ora 19:00, la Palatul Național al Copiilor, București. Oferim câte o invitaţie dublă, prin tragere la sorţi, pentru zece participanţi dintre cei înscrişi la concurs şi care răspund corect la întrebarea noastră. Pentru a răspunde la întrebare, citiţi cu atenţie articolul nostru! Nimic mai simplu!

Acest spectacol este organizat de Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” în parteneriat cu Palatul Național al Copiilor, vineri, 27 aprilie, începând cu ora 19:00 în Sala Mare a Palatului Național al Copiilor din București.

Soliștii Alfredo Pascu, Andrei Pleşca, Daniel Madia și Florin Budnaru  au pregătit un periplu în lumea muzicii de calitate, menit să vă scoată din cotidian și să vă aducă un plus de emoție. Sub bagheta dirijorului Lucian Vlădescu, cei patru tenori acompaniați de orchestra teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, vor interpreta fragmente din arii celebre, spre încântarea publicului.

“Abia aștept să ne întâlnim în sala de spectacol. Vă asigur că vă voi dărui, ca de fiecare dată, muzică pentru suflet, pentru o stare de bine.” – Andrei Pleșca

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Cât de puternice vor fi emoțiile transmise prin intermediul muzicii? Vă lăsăm pe dumneavoastră să aflați, având posibilitatea de a câștiga una dintre invitațiile duble puse în joc! Mult succes!

 

În cazul în care nu o să vă enumerați printre fericiții câștigători, puteți achiziționa bilete online pe:

http://www.startickets.ro/  

cât și în rețeaua de magazine Startickets :

  • B-dul Tineretului nr. 8 -10 de la agenţia de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, program de luni până vineri între orele 12:00-19:00 şi sâmbăta între orele 12:00-14:00.

  • Calea Dorobanți nr. 62 , apartament 5 , sector 1 , program de luni până vineri între orele 09:30-18:00.

În limita locurilor disponibile, biletele se pot cumpăra şi cu o oră înainte de începerea spectacolului de la agenţia de bilete a Palatului Naţional al Copiilor.

 

Mijloace de transport - Autobuze 313, 381;  Metrou: Timpuri Noi, Tineretului, Mihai Bravu.