GIGI BECALI s-a ENERVAT la culme. Se pare că FAMILIA acestuia îi FACE PROBLEME

GIGI BECALI s-a ENERVAT la culme. Se pare că FAMILIA acestuia îi FACE PROBLEME

Relația dintre Gigi Becali și Virgil Becali, cunoscut și ca „Breloc”, s-a rupt dintr-o dată, ambii nefiind dispuși să ofere informații despre ceea ce s-a întâmplat.

Virgil Becali, zis „Breloc”, a dispărut din peisajul fotbalistic al celei mai titrate echipe din Liga 1, FCSB. A avut totul pe mână, a avut încrederea necondiționată a finanțatorului, Gigi, dar a pierdut totul. Cancan scrie că totul a pornit de la nunta fiicei sale.

Virgil era singurul om din anturajul familiei FCSB care ar fi avut chiar cheia de la seiful din palatul lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru, acolo unde latifundiarul își ținea și o grămadă de bani, dar și nenumărate acte, nu numai ale clubului.

Nuntă mare în familia lui Virgil, de 100.000 de euro, toți machidonii invitați, Gigi, evident, între ei. Doar că finanțatorul FCSB ar fi rămas mască atunci când a ajuns la locuința miresei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Virgil, văr îndepărtat cu milionarul, i se plânsese acestuia că o duce greu, că banii nu-i ajung, având unele probleme. Ba chiar că fata lui stă într-o căsuță modestă… Iar lui Gigi i s-a rupt inima de ”bietul” văr și l-ar fi ajutat cât a putut. Și… A venit ziua în care Becali milionarul a ajuns în fața locuinței fetei vărului îndepărtat, la care a ținut ca ochii din cap.

Machidonii din familia Becali, dar și prietenii, nu neapărat rude, au plecat, alături de finanțatorul FCSB, către casa miresei, conform ritualului, pentru a o lua și a merge apoi la marea ceremonie. Dar în loc de micuța căsuță, aceștia au ajuns în fața unui palat! ”S-a crucit, era un lux acolo…”, a dezvăluit un apropiat al familiei.