Declraţii ŞOCANTE: Trump, INAPT MORAL să fie preşedinte, AFIRMĂ fostul ŞEF al FBI pentru ABC

Declraţii ŞOCANTE: Trump, INAPT MORAL să fie preşedinte, AFIRMĂ fostul ŞEF al FBI pentru ABC

Donald Trump este - inapt moral- pentru a conduce Statele Unite, a afirmat bătrânul director al FBI, James Comey într-un interviu pentru canalul de televiziune ABC, difuzat aseară. Tot în timpul acestui interviu, Comey, demis de Trump în 2017 din postul său, creionează un portret foarte sumbru al preşedintelui, prezentat ca un mincinos care murdăreşte pe toţi din jurul său.

''Nu cred în povestea asta potrivit căreia el ar fi deficient mental sau aflat în primele stadii ale demenţei'', a spus Comey. ''Eu nu cred că este inapt medical. Eu cred că el este inapt moral pentru a fi preşedinte'', notează AFP.

''Preşedintele nostru trebuie să întrupeze respectul şi să adereze la valorile care se află în inima naţiunii noastre. Cea mai importantă dintre aceste valori fiind adevărul. Acest preşedinte nu este capabil de aceste lucruri'', a estimat James Comey.

''Problema cu acest preşedinte este că murdăreşte pe toţi din jurul său'', a mai punctat bătrânul şef al FBI. ''Iar chestiunea (...) la acest nivel îl face inapt să realizeze obiectivul de a proteja ţara şi de a o servi''. Iar Comey acumulează nemulţumirile împotriva lui Trump.

Ne puteți urmări și pe Google News

''O persoană care vorbeşte despre femei şi le tratează că pe nişte muşte de carne, care minte în permanenţă despre lucrurile cel mai importante şi insistă ca poporul american să-l creadă, această persoană nu este aptă pentru a fi preşedintele Statelor Unite, din raţiuni morale''.

Trump l-a demis pe Comey în 2017, oficial din pricina manierei în care FBI a condus ancheta în privinţa folosirii ilegale a unui server pentru e-mailuri de către democrata Hillary Clinton, pe atunci secretar de Stat. Preşedintele a criticat deasemenea ancheta FBI pentru suspiciuni de coliziune între echipa lui Trump şi responsabili ruşi în timpul campaniei electorale pentru prezidenţialele din 2016.