DIICOT este pe recepție? Nelson Mondialu a făcut ACUZAȚII DE PROXENETISM în direct. Interlopul o amesteca în SCANDAL și pe Anamaria Prodan

DIICOT este pe recepție? Nelson Mondialu a făcut ACUZAȚII DE PROXENETISM în direct. Interlopul o amesteca în SCANDAL și pe Anamaria Prodan

Celebrul interlop clujean Simone Nelson Pop, cunoscut mai bine sub numele de Nelson Mondialu, a adus acuzaţii dure, de proxenetism, unui ”tovarăş” din Bistriţa, lui Viorel Daniel Sărmăşan, alias ”Başa”. Spusele lui Nelson Mondialu reprezintă practic un denunţ făcut în ”direct” pe un post tv şi nu este exclus faptul ca dezvăluirea să fi intrat în colimatorul celor de la DIICOT Cluj sau Bistriţa.

În scandalul declanşat o amestecă şi pe impresara şi vedeta TV Anamaria Prodan, cea care moderează emisiunea ”Gospodar fără pereche”, Nelson Mondialu sugerând că una dintre concurente, o anume Lili (pretendentă la inima gospodarului Alexandru) a vrut să-l şantajeze după ce au întreţinut relaţii sexuale, femeia cerându-i 10.000 de euro, potrivit gazetadecluj.ro.

Cum a ajuns Nelson Mondialu în atenția presei

Nelson Mondialu, după numele din cartea de identitate Simone Nelson Pop, a devenit celebru pentru fotografiile şi filmuleţele pe care le postează pe internet, pe canalul lui de pe Youtube.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un personaj controversat care se afişează cu bijuterii de ordinul kilogramelor din aur atârnate la mâini, pe piept şi cu animalul de companie, o veveriţă, Nelson Mondialu, cel numit în lumea interlopă clujeană ”Bosul”, nu scapă nici un prilej de a se da în stambă pe internet şi a comenta în stil propriu anumite situaţii.

Oamenilor legii le este mai cunoscut pentru activităţile care ţin de domeniul infracţional – trafic de droguri, dar şi pentru conducerea unei bande specializată în furturi de autoturisme şi din supermarketuri în Roma, Italia.

În România a fost anchetat de către DIICOT, pentru deţinerea de pastile de ecstazy, pe care urma să le comercializeze într-o discotecă din campusul studenţesc clujean Haşdeu. Totuşi, cu toate problemele legate de nerespectarea legii, inclusiv arestarea sa preventivă de către Curtea de Apel Cluj prin anul 2004, conform site-lui instanţelor clujene, Nelson Mondialu nu are în prezent probleme cu legea penală în România.