Steve Bannon NEAGĂ orice ACUZAȚIE legată de ROLUL JUCAT de Cambridge Analytica în CÂȘTIGAREA alegerilor de DONALD TRUMP

Steve Bannon NEAGĂ orice ACUZAȚIE legată de ROLUL JUCAT de Cambridge Analytica în CÂȘTIGAREA alegerilor de DONALD TRUMP

Steve Bannon, un fost strateg al președintelui Donald Trump, a negat toate acuzațiile ce i-au fost aduse cu privire la compania de consultanță politică Cambridge Analytica.

Fostul strateg al președintelui Donald Trump, Steve Bannon, a respins afirmațiile potrivit cărora activitatea Cambridge Analytica pentru campania lui Donald Trump a jucat vreun rol în câștigarea alegerilor din 2016, scrie Dailymail.

Facebook a intrat sub presiune din partea deputaților, a investitorilor, a agenților de publicitate și a utilizatorilor joi, a doua zi după ce Mark Zuckerberg a recunoscut că rețeaua media socială a greșit când a lăsat datele a 50 de milioane de utilizatori în mâinile firmei de consultanță politică Cambridge Analytica.

Bannon, care a contribuit la crearea Cambridge Analytica, a declarat că firma de consultanță doar a luat date de pe Facebook, care erau deja disponibile tuturor.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Acesta este modelul de afaceri al Facebook”, a adăugat el. „Ei îți iau gratuit informațiile, le vând  și fac bani de pe urma lor. . . ei scriu algoritmi și îți conduc viața”, a declarat Bannon la Financial Times în cadrul conferinței Future of News din New York.