VIDEO: Hillary Clinton la un pas de a-şi RUPE PICIOARELE în India

VIDEO: Hillary Clinton la un pas de a-şi RUPE PICIOARELE  în India

Chiar dacă Hillary Clinton era ţinută de două persoane ca să nu cadă, totuşi, a fost la un pas să-şi rupă picioarele pe acele trepte din India după cum se observă şi în video din articol.

Aflată în vizită la Jahaz Mahal în Mandu - India, Clinton  s-a chinuit să coboare în jur de 15 trepte. Un bărbat care mergea în fața ei a sărit imediat să o apuce pe Hillary când a observat că şi-a pierdut echilibrul. În ciuda faptului că ambii bărbați o ajutau să ajungă la capătul scărilor, ea tot s-a împiedicat. Huma Abedin s-a oprit să privească cum Clinton încerca să-și recâștige echilibrul.  Hillary, nevoită, fără să se alarmeze și-a dat jos sandalele pentru a ajunge întreagă la capătul scărilor. 

Clinton se afla în India pentru a promova cartea despre  "Ce s-a întâmplat"

Da, încă mai e supărată că a pierdut în faţa  președintelui Trump, a comentat reportera de la NTK:  Hillary Clinton a sugerat că cei care l-au sprijinit pe președintele Trump în 2016 au făcut-o pentru că "nu le plăcea ca oamenii negri să obțină drepturi"  şi din cauza "femeilor caucasiene, care s-au supus voinței soților lor, care nu-și doresc ca afro-americanii să aibă mai multe drepturi și egalitatea în drepturi cu femeile", ea perzând pe acestă temă.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Dacă te uiți la harta Statelor Unite, totul e roșu în mijlocul unde a câștigat Trump. Câștig Coasta, câștig Illinois, câștig Minnesota, locuri ca acestea ", a spus Clinton.  "Ceea ce harta nu vă arată este că am câștigat locurile care reprezintă două treimi din produsul intern brut al Americii", a explicat Clinton. "Așa că, am câștigat locurile care sunt optimiste, diverse, dinamice, avansate", a mai spsus Clinton, potrivit theamericanmirror.