Neymar REGRETĂ transferul la PSG. Brazilianul și-a ales noua destinație

Neymar REGRETĂ transferul la PSG. Brazilianul și-a ales noua destinație

Cumpărat de PSG cu 222 de milioane de euro, de la Barcelona, în vara anului trecut, brazilianul Neymar are de gând acum să părăsească gruparea din Hexagon.

Potrivit „Mundo Deportivo”, Neymar este dezamăgit de eșecul lui PSG în Liga Campionilor, echipa sa fiind eliminată în „optimi”, Real Madrid. Acum, atacantul din „Țara Cafelei” regretă că a ajuns pe trupa pariziană și vrea să se reîntoarcă la Barcelona, suține sursa citată, care a mai titrat că jucătorul le-ar fi transmis asta colegilor și unui șef al formației franceze.

Însă, Neymar are șanse mai mari să îmbrace din vară tricoul rivei catalanilor, Real Madrid. Aceasta ar fi o lovitură senzațională pe piața transferurilor, dar l-ar include pe brazilian și in cercul „trădătorilor”, cu o eventuală mutare a sa pe „Santiago Bernabeu”.

Din vară anului trecut și până acum, Neymar a bifat 30 de meciuri la PSG, a marcat 29 de goluri și a reușit 19 assist-uri. Atacantul în vârstă de 26 de ani este  cotat la 180 de milioane de euro de transfermarkt.de.

Ne puteți urmări și pe Google News