TOȚI OCHII pe EA. Nicole Scherzinger SUCEȘTE MINȚILE BĂRBAȚILOR cu ultima apariție. Mai fierbinte ca oricând - Galerie Foto

TOȚI OCHII pe EA. Nicole Scherzinger SUCEȘTE MINȚILE BĂRBAȚILOR cu ultima apariție. Mai fierbinte ca oricând - Galerie Foto

Nicole Scherzinger este întodeauna îmbrăcata pentru a impresiona. Evident, îi reușește de fiecare dată. Fosta membră a Pussycat Dolls a avut o apariție spectaculoasă la Paris Fashion Week, amintindu-le tuturor de aparițiile ei incendiare din trecut care au sucit mințile bărbaților de pretutindeni.

La 39 de ani, Nicole Scherzinger nu pare să aibă nicio legătură cu vârsta din buletin. Se îmbracă tot timpul foarte provocator când vrea să capteze atenția , iar formele ei sunt deja perfecte.

 

La Paris, cântăreața nu s-a încurcat deloc, purtând un sacou alb deschis a gât și decoltat, prins cu o curea albă subțire, și asortat cu pantaloni largi de aceeași culoare, potrivit Daily Mail. Astfel, picioarele ei fine au fost acoperite, lăsând să se vadă doar tocurile negre.

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce și-a dat părul pe spate pentru a-și finaliza apariția spectaculoasă, trăsăturile lui Nicole Scherzinger le-au amintit tuturor de videoclipurile incitante de pe vreme Pussycat Dolls.

În această galerie, ne amintim de ce cântăreața merită toată atenția din lume.