Un celebru cântăreț de muzică LĂUTĂREASCĂ, surprins la PĂCĂNELE! Problemele financiare GRAVE l-au împins în „brațele” VICIILOR. Foto în articol

Un celebru cântăreț de muzică LĂUTĂREASCĂ, surprins la PĂCĂNELE! Problemele financiare GRAVE l-au împins în „brațele” VICIILOR. Foto în articol

Un celebru cântăreț de muzică lăutărească, ce susține că de ani buni lucrurile merg prost pentru el din punct de vedere financiar, a fost surprins încercând să dea lovitura în acest domeniu, „investind” în... păcănele.

Nelu Ploieșteanu a fost surprins în timp ce, preocupat din cale afară, făcea, disperat, semne către taximetriști, pe stradă. Se grăbea... Nu, nu se grăbea să ajungă acasă, ci într-un adevărat „loc al pierzaniei”. Mai exact, la păcănele. Astfel, după ce, într-un final, a reușit să urce într-un taxi, celebrul cântăreț s-a îndreptat cu mare viteză spre un asemenea lo, iar acolo, fără să stea pe gânduri, a început să tot scoată bani din buzunar pentru a-i băga într-un „aparat norocos”. Din păcate, Nelu Ploieșteanu nu a avut succes și a plecat mai sărac decât era atunci când a venit la păcănele, scrie Spy News.

Sursă foto: Spy News

Ne puteți urmări și pe Google News

Nelu Ploieșteanu traversează, de o bună perioadă de timp, clipe grele din punct de vedere financiar. Dacă în urmă cu ceva ani era sufletul petrecerilor, acum, clienții nu prea se mai arată dornici să-i asculte muzica. Cum niciun patron sau manager de restaurant nu s-a înghesuit, în ultima vreme, să semneze cu celebrul lăutar vreo înțelegere, Nea Nelu, așa cum este alintat de colegii de breaslă, a ajuns în situația în care acceptă să își susțină cântările la domiciliul clienților, mai scrie Spy News.