BECALI a aruncat BOMBA. Ce s-a întmplat de fapt la REVELIONUL MILIONARILOR

BECALI a aruncat BOMBA. Ce s-a întmplat de fapt la REVELIONUL MILIONARILOR

Gigi Becali a dezvăluit amănunte incredibile de la ”Revelionul bogătaşilor”, din Poiana Braşov, unde a participat şi el, dar în sectorul VIP.

Aflat în sectorul VIP, patronul FCSB-ului, Becali, le-a ”dat” ruşine ambasadoarei Olandei, Stella Ronner Grubacic, şi ”Regelui asfaltului” Nelu Iordache.

Conform spuselor milionarului, cei doi băgau, din când în când, capul pe uşa sălii unde se distra Becali, invidioşi, se pare, pe luxul în care latifundiarul din Pipera se lăfăia. Finanţatorul roş-albaştrilor a comentat tăios şi atacurile diplomatei la adresa României.

La petrecerea organizată de Hotelul Teleferic din Poiana Braşov a fost prezent şi Gigi Becali. Doar că patronul FCSB-ului s-a aflat în sectorul rezervat VIP-urilor, nu în aceeaşi încăpere cu Stella Ronner Grubacic, Nelu Iordache şi Petru Pitcovici.

Ne puteți urmări și pe Google News

“Păi şi cu mine a petrecut, nu am fost şi eu acolo? Dar eu am fost la VIP, ea nu era acolo. Eu eram în sala de VIP, iar ea nu avea ce să caute acolo. Înţelegi? Ea stătea cu Nelu Iordache şi cu Petru Pitcovici. Ei mai veneau şi băgau capul în sala mea. Se uitau ca la spectacol. Tindeau şi ei să fie pe acolo. Ce să caute Pitcovici acolo? Lui i-a plătit, probabil, Nelu Iordache sau ăla al lui Năstase, de la Snagov. Truică!”, a spus Gigi Becali.

“Acum femeia ce era să facă dacă era prietenă cu ei de mai mult timp? Dacă au făcut puşcărie sau au dosar penal trebuia să-şi părăsească prietenii? Femeia e ambasadoare, prietenă cu nişte oameni. Bravo ei că a ţinut, în continuare, prietenia! Bravo ei că nu i-a uitat! Eu când m-am dus la puşcărie ce trebuia? Ca Rareş Bogdan să spună despre mine că nu mă cunoaşte, că sunt infractor? Prietenii nu se uită! Eu eram în puşcărie şi am sunat-o şi pe consiliera lui Băsescu! Şi am vorbit cu ea din puşcărie direct la Preşedinţie. Şi nu aveam mare prietenie cu ea, dar mi-a răspuns femeia”, a spus Gigi Becali.

În schimb, patronul FCSB a comentat tăios atacurile la adresa României ale ambasadoarei Olandei, contestatară înverşunată a ”Legilor Justiţiei” şi care, în afara legăturilor cu Nelu Iordache şi Petru Pitcovici, s-a apropiat şi de Cristian Movilă.

“Nu o cunosc pe ambasadoare, nu am făcut şcoala cu ea. Dar acum, ajung eu, Becali, să comentez despre ea, femeie? Din exterior, ca român, când aud că femeia e ambasadoare, nici nu mă interesează de ea. Şi când aud de Olanda... Daca auzeam de America, Anglia, Germania, Franţa, Spania, Italia, comentam! Dar când aud de Olanda... Olanda e piticanie faţă de noi. O ţară piticanie. Ce mă interesează pe mine de ţara aia sau de ambasadoarea Olandei? Poate să vorbească ea, ce vrea ea! Mă interesează pe mine de Olanda? Când aud de Olanda mă gândesc doar la ce curvăsăraie e pe acolo”, a mai spus Gigi, conform Cancan.