MOMENTE DRAMATICE pentru Mihai Costantinescu. Operaţie FOARTE COMPLICATĂ pentru îndrăgitul cântăreţ. Breaking News!

MOMENTE DRAMATICE pentru Mihai Costantinescu. Operaţie FOARTE COMPLICATĂ pentru îndrăgitul cântăreţ. Breaking News!

Mihai Constantinescu trece, de ceva timp, printr-o perioadă destul de complicată din pricina numeroaselor probleme de sănătate pe care le are. Ultima intervenţie chirurgicală suferită de artist a ţinut familia cu sufletul la gură.

Mihai Constantinescu a suferit, de curând, o intervenţie pe cord deschis, fiind a doua de acest fel pentru îndrăgitul interpret. Cu toate acesteam, artistul a mers într-o scurtă vacanţă în Israel, alături de soţia lui, Simona Secrier, cu ocazia împlinii a 72 de ani.

„Când te gândeşti că în viaţa ta trebuie să fie lumină, găseşti forţă şi putere! Eu atât mi-am spus, prima săptămână vreau s-o uit din viaţa mea, sigur că suferi puţin! Acum mă simt extraordinar şi nu îmi vine să cred că eu am trecut din nou printr-o chestie de genul ăsta!”, a spus artistul, potrivit Cancan.

Mihai Constantinescu a slăbit în urma operaţiei, iar recuperarea nu este uşoară. „Mi-a fost foarte dor de voi. Trebuie să mulţumesc unor îngeraşi. Trebuie să îi mulţumesc medicului care m-a operat. (...) Am avut cam jumătate de an toate gândurile posibile şi imposibile, mai negre, mai negre, foarte negre, foarte roz, foarte colorate şi până la urmă am zis că sunt un om puternic, care atunci când vreau să fac ceva vreau, m-am decis să am hotărât să fac operaţia. (...) Recunosc că am slăbit, patru kilograme. Recuperarea nu este foarte simplă. Totul depinde de felul tău de a fi. (...) Doresc tuturor bărbaţilor să aibă măcar jumate şansă cât am avut eu. Simona e mai mult decât îngeraşii!”,mai declara Mihai Constantinescu, potrivit Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News