Ușor, ușor, premierul Dăncilă își intră în rol. PRIMA CONFIRMARE pe linie de partid. Subiectul este unul controversat! News Alert!

Ușor, ușor, premierul Dăncilă își intră în rol. PRIMA CONFIRMARE pe linie de partid. Subiectul este unul controversat! News Alert!

Premierul desemnat Viorica Dăncilă a declarat marţi, întrebată dacă va accepta miniştri cu probleme penale în Guvern, că, în calitate de europarlamentar, a votat o directivă europeană care prevede că există prezumţia de nevinovăţie până la condamnare.

Mai exact, premierul desemnat Viorica Dăncilă a declarat marţi, întrebată dacă va accepta miniştri cu probleme penale în Guvern, că, în calitate de europarlamentar, a votat o directivă europeană care prevede că există prezumţia de nevinovăţie până la condamnare.

"Nu vă pot răspunde la această întrebare, nu pot să ştiu care e penal, care nu-i penal. Gândiţi-vă că eu sunt europarlamentar şi am votat o directivă europeană care spunea că există prezumţia de nevinovăţie până la condamnare şi că justiţia se înfăptuieşte de către judecător. Eu, fiind europarlamentar, aşa ştiu. Acum nu pot să spun: penal sau ne-penal. Vom vedea ce va propune Comitetul Executiv", a spus Viorica Dăncilă, potrivit agerpres.ro.

Întrebată dacă va avea un cuvânt de spus la formarea Guvernului, ea a răspuns: "Vom vedea ce va decide Comitetul Executiv, dar, bineînţeles, vom avea şi discuţii".

Ne puteți urmări și pe Google News