Final fericit! Mirii pe care un american îi căuta ca să le dea pozele de la nuntă din 1981 au fost găsiți!

Final fericit! Mirii pe care un american îi căuta ca să le dea pozele de la nuntă din 1981 au fost găsiți!

După o mobilizare uriașă, perechea de români pe care un american o fotografiase în ziua nunții în 1981 a fost identificată! Sunt fericiți și tot împreună! După aproape 37 de ani, cei doi români își vor primi pozele de la nunta de la Biserica Stavropoleos din București.

Cel care a identificat personajele din fotografii este chiar fiul celor miri. Tânărul care trăiește în Spania le-a scris lui Susan Hills Goldman și fratelui ei, Matt, că „îi știu! Sunt părinții mei!”. Culmea, astăzi e chiar ziua de naștere a miresei din fotografie!

Faptul a fost confirmat chiar de sora americanului care fotografiase cuplul în timpul unei vizite făcută la București între 30 iunie și 5 iulie 1981.

„Mireasa și mirele au fost identificați și fratele va trimite fiului lor, pe email, fotografiile. Inima mea este plina de iubire pentru ce au făcut atâțiea oameni necunoscuți ca să ne ajute. Nu puteam avea un început de an mai bun ca acesta. Vă mulțumim din adâncul inimiilor noastre!”  a scris Susan Hills Goldman. Ca o recunoaștere suplimentară a mobilizării incredibile, femeia a pus un tag comentariului ei #love #romaniansgetthejobdone (#dragoste#româniifactreabăbună)

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei doi miri se numesc Liviu și Zinica Breazu și sunt din București.  Iar ca un făcut, astăzi este chiar ziua Zinicăi de naștere, așa că femeia se spune că va primi un superb cadou neașteptat.

FOTO: FACEBOOK/ZINICA BREAZU

 

Vă reamintim povestea:

Un american care a venit în vizită în România, la București, în perioada 30 iunie – 5 iulie 1981 a fotografiat un cuplu de români care se căsătorea la Biserica Stavropoleos. Acum, bărbatul îi caută ca să le dea pozele de nuntă înapoi!              

Mesajul a fost postat pe Facebook de sora acestuia chiar în prima zi din 2018. Susan Hills Goldman a scris pe pagina ei întreaga poveste:

„ 2018 a început cu o provocare pe care mi-a lansat-o fratele meu Matt, care nu are pagină de Facebook.  În iulie 1981, fratele meu au vizitat această biserică – Biserica Stavropoleos – din București, România, și a dat peste o nuntă. Scurtând povestea, a fost invitat să ia parte la ceremonie și a făcut poze, apoi a promis că va trimite fotografiile miresei și mirelui. El crede că era singurul om de la nuntă care avea aparat de fotografiat. Din păcate, a pierdut adresa (mirilor) și fratele meu nu a putut să localizeze mireasa și mirele – iar pozele nu le-au fost trimise niciodată.

Fratele meu a dat noaptea trecută peste aceste fotografii de acum aproape 37 de ani. Încercăm prin orice metodă la care ne putem gândi să găsim pe cineva care să recunoască cuplul (sau pe orice persoană din fotografii), pentru că fratele meu vrea să le trimită pozele. Matt nu vrea bani sau orice altceva, vrea doar să trimită fotografiile acestei familii!”, a scris sora fotogafului amator pe Facebook, pe 1 ianuarie 2018. 

CITEȘTE aici POVESTEA MESAJULUI VIRAL