Pe Împăratul şi Regele romilor de pretutindeni îi cheamă America

Pe Împăratul şi Regele romilor de pretutindeni îi cheamă America

Regele romilor de pretutindeni, Dorin Cioabă, are planuri mari pentru 2018, mai ales că împăratul Iulian al II-lea a plecat în SUA, după încoronarea de acum un an, şi nu s-a mai întors. Regele l-a şi ironizat un pic pe împărat, spunând că "a venit, a stat un pic şi a plecat."

Mai multe ”capete încoronate”, printre care şi Dorin Cioabă, au participat, pe 14 ianuarie 2017, la Sibiu, la înmormântarea lui Iulian I, ”împăratul romilor de pretutundeni”. Însă, înainte de ceremonia funerară, a fost luată o decizie importantă, la dorința ”defectului”. “Consiliul imperial a luat act de dorința defectului Împăratul Iulian I ca succesorul tronului Imperial să fie prințul moștenitor Rădulescu Iulian al II-lea”, se arăta într-un comunicat al Consiliului Imperial al Romilor. Una din condițiile puse de Consiliul, înainte de încoronare, a fost ca Iulian al II-lea să locuiască în țară. "Este foarte greu, după 30 de ani să te întorci înapoi, dar problemele romilor mă fac să mă întorc în ţară ca să pot să conduc mai departe această etnie", promitea noul împărat, care se ocupă cu afaceri cu camioane în SUA.

Dorin Cioabă şi-a pus în cap ca anul acesta să ajungă la ONU. "Vreau să plec în America, în februarie. Suntem chemaţi de la Naţiunile Unite, organizaţia pe care o conduc eu a fost primită în cadrul ONU cu statut de observator", a precizat regele romilor pentru Agerpres. El a luat meditaţii la limba engleză, timp de doi ani, cu speranţa că îl va întâlni pe preşedintele Trump, căruia i-a scris că se oferă să ajute la construcţia zidului de pe graniţa cu Mexicul.

Ne puteți urmări și pe Google News