A fost găsit șoferul care a omorât un biciclist în Zimand

A fost găsit șoferul care a omorât un biciclist în Zimand

Șoferul care a fugit de la locul faptei după ce a accidentat mortal un biciclist a fost prins la trei zile distanță. A fost găsită și mașina cu care a săvârșit fapta.

Miercuri, pe raza localității arădene Zimand, fost depistată o persoană despre care există suspiciunea că ar fi responsabilă de accidentul mortal din noaptea de 15/16 Iunie a.c. Este vorba de un bărbat de 59 de de ani, din Zimand.

”Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru clarificarea împrejurărilor producerii evenimentului și luarea măsurilor legale care se impun. Amintim că în noaptea respectivă, în jurul orei 2,15, un tânăr de 21 de ani, din județul Vaslui, a fost accidentat mortal pe DN 79, pe raza localității Zimand Cuz, (km 8+440 m, sensul de mers Oradea-Arad), iar autorul accidentului a părăsit locul faptei înainte de sosirea echipajelor de politie.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și modificarea locului faptei”, a transmis Biroul de Presă al Poliției Arad.

Ne puteți urmări și pe Google News