Militar american de la Baza Mihail Kogălniceanu, rănit pe plaja din Mamaia

Militar american de la Baza Mihail Kogălniceanu, rănit pe plaja din Mamaia

Un soldat american, de la Baza Mihail Kogălniceanu, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Constanța cu traumatism de piramidă nazală în urma unei accidentări pe plaja din Mamaia. Militarul este în afara pericolului, urmând să fie externat.

Incidentul a avut loc pe o plajă din apropierea Cazinoului din Mamaia. Mai mulți militari de la Baza Mihail Kogălniceanu, aflați în permisia de weekend, erau antrenați într-un joc sportiv. La un moment dat, în timpul meciului, unul dintre colegi l-a lovit, fără să vrea, direct în nas. Lovitura a fost atât de puternică încât tânărul a căzut, leșinat, în apă, spun martorii.

Cineva a sunat la 112, alertând autoritățile. O ambulanță SAJ Constanța a ajuns rapid la fața locului însă militarul își revenise, fiind încă amețit de forța loviturii. El a fost transporat la Urgența Spitalului Județean Constanța, cu traumatism de piramidă nazală. Victima a fost supusă investigațiilor medicale însă starea lui nu este gravă, fiind încadrat la cod verde. După câteva ore de supraveghere, militarul american va fi trimis la Bază.  

 

Ne puteți urmări și pe Google News