Daniel Funeriu: Fără referendum şi fără isteria indusă de USR-PLUS nu cred că s-ar fi ajuns aici

Daniel Funeriu: Fără referendum şi fără isteria indusă de USR-PLUS nu cred că s-ar fi ajuns aici

Fostul ministru al Educaţie, Daniel Funeriu, consideră că fără armata de militanţi care au produs mult zgomot influenţând opinia publică, nu s-ar fi ajuns la aceste rezultate.

Daniel Funeriu: "Un lucru îmi e clar: fără referendum şi fără tensiunea (şi aproape isteria) indusă de USRPLUS nu cred că s-ar fi ajuns aici. Toate stridențele USRPLUS (care nu sunt pe placul meu, chestiune de diferență de stil) au avut rolul benefic de catalizator.

Cătălin Drulă şi Vlad Voiculescu au condus briliant armata de militanți hipermotivați, pe un fundal de zgomot maxim făcut de câțiva agitatori, luați de nebuni de mulți, nu şi de mine. 

Pentru că ştiu ce efect psihologic, asemeni difuzoarelor care emiteau sunet de mitralieră la revoluție, au. Nu e momentul să le spun că una e campania, alta e guvernarea, asta o ştiu şi ei şi, cunoscându-i, sunt convins că măsoară responsabilitatea momentului mai mult decât savurează victoria. Îndemnul meu (vorba reclamei): inima caldă, gândul rece! PS: crap de ciudă că nu au bătut PSD. În realitate l-ar fi bătut dacă puteau toți vota...", a scris fostul ministru pe social media.

 

Ne puteți urmări și pe Google News