Viktor Orban, mesaj pentru Bruxelles. Europa aparține europenilor, imigrația trebuie oprită, nu organizată

Viktor Orban, mesaj pentru Bruxelles. Europa aparține europenilor, imigrația trebuie oprită, nu organizată

Premierul maghiar Viktor Orban a declarat că un mesaj puternic trebuie trimis la Bruxelles, cu ocazia alegerilor europene

În cadrul eimsiunii radio „Good Morning Hungary”, liderul de la Budapesta a declarat că este necesar ca acest mesaj trebuie lansat la Bruxelles, cu o zi înainte de alegerile europene.  „Dorim o schimbare și o Europă care-și protejează frontierele maritime și terestre. Dorim ca lideri la Bruxelles care vor să oprească imigrația și nu să o organizeze”, a declarat Viktor Orban, citat de Dreuz.

Există, a continuat Orban, o „mafie liberală”, formată între altele din politicieni, din jurnaliști, din analiști foarte bogați și ocupați să convingă populațiile că imigrația este de neevitat, că nimic nu o poate opri.

„Dar se dovedește că este posibil de acționat, atunci când Ungaria oprește imigrația pe uscat, Italia pe mare și Donald Trump promite să ridice zidul (la frontiera cu Mexic). Dar acești opozanți ai imigrației sunt calificați atunci drept fasciști și purtători de ură”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Provocarea alegerilor europene, este de părere Viktor orban, ”este fie să continuăm să acceptăm politica de imigrare lipsită de sens impusă de imigraționiști, fie să ne eliberăm de ea”.

„Europa are nevoie de lideri care să o apere, pentru că Europa aparține europenilor , așa cum Ungaria este țara ungurilor. Majoritatea ungurilor resimt frisoane atunci când ascultă atâția politicieni europeni care afirmă că migrația este un lucru bun dar că ea trebuie să fie mai bine organizată decât acum”, a declarat premierul maghiar. Premierul maghiar a reluat apoi o teză mai veche: combaterea denatalității europene, acuzându-i pe liderii de la Bruxelles că încurajează avortul în rândurile femeilor occidentale, sub pretextul că le respectă dreptul de a dispune de propriul corp. 

Această emigrație, spune liderul de la Budapesta, este încurajată de „elitele” europene, nu din grijă și generozitate, „așa cum încearcă să ne facă să credem”, ci pentru a crea o „unealtă de distrugere de popoarelor, a identității, a țărilor”.   În aceeași ordine de idei, încurajarea imigrației este, afirmă Orban, și „distrugerea creștinismului, a valorilor iudeo-creștine” de cei care ridică Islamul la rang de „religie de necriticat”, singura presupusă să aducă lumii pace, egalitate, securitate, fericire.

Alte scopuri sunt „anihilarea familiei, a pilonului stat-națiune, crearea de cetățeni îndoctrinbili, manipulabili, dezmembrarea statelor-națiuni, devenite arhaice, în scopul de a le slăbi, de a le suprima idenditățile naționale pentru a crea o singură și unică identitate, identitatea europeană, nivelând diferențele.

Or, Europa se remarcă tocmai prin diferențierea între popoarele sale, culturile sale, tradițiile, locurile, și tocmai aceste diferențe constituie bogăția sa, este de părere Viktor Orban.