Eurovision cu ghinion

Eurovision cu ghinion

Inițial, a fost pe punctul să fie anulată, din cauza unor atacuri cu rachete, în urma cu câteva săptămâni. Ediția Eurovision de anul acesta pare urmărită de ghinion.

Şoferul unui camion a murit în noaptea de marţi spre miercuri după ce echipamentul de iluminat a căzut pe el în timp ce descărca vehiculul la Expo Tel Aviv, unde are loc concursul Eurovision. Bărbatul a murit la terapie intensivă după ce eforturile de resuscitare au eşuat, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al spitalului unde a fost internat.

De asemenea, transmisiunea online a primei semifinale a Eurovision difuzate marţi seara a fost ţinta unui atac cibernetic, imagini animate cu explozii în oraşul gazdă al evenimentului Tel Aviv apărând timp de cîteva minute în timpul difuzării concursului de către televiziunea publică israeliană KAN. Postul de televiziune KAN i-a acuzat pe militanţii palestinieni pentru acest atac cibernetic. Marţi seară a avut loc prima semifinală a concursului. Cea de-a doua semifinală se va desfăşura în seara aceasta, iar marea finală va avea loc sâmbătă.

 

Ne puteți urmări și pe Google News