Toto Cutugno vorbeşte pentru prima dată despre boala sa: Al Bano m-a salvat de cancer

Toto Cutugno vorbeşte pentru prima dată despre boala sa: Al Bano m-a salvat de cancer

Toto Cutugno a dezvăluit că se considera invincibil înainte de a descoperi că este grav bolnav. Povestea sa a fost spusă într-un interviu acordat la Radio 2 (emisiunea Lunaticii). Cantautorul celebrei piese muzicale L'Italiano, a mărturisit că a descoperit boala târziu şi dacă astăzi mai trăieşte i se datorează lui Al Bano.

''Mă adresez tuturor bărbaţilor: fiţi prevăzători! - a avertizat el în timpul interviului -. Mă simţeam de piatră acum 10 ani, mă simţeam în stare să mut munţii,  să cuceresc lumea întreagă, dar mă trezeam noaptea de 3-4 ori pentru a merge la toaletă. I-am spus asta şi lui Al Bano necazul meu, iar acesta mi-a recomandat un medic. Acel medic şi-a dat seama din prima că n-aveam prostată, ci de-a dreptul un pepene acolo''. Cântăreţul a spus că nu s-a îngrijit să facă controale pentru depistarea unui eventual cancer, iar acum îi invită pe toţi bărbaţii să-şi facă controalele de rutină.

Toto Cutugno vorbeşte despre operaţia sa

Cantautorul de succes internaţional, Toto Cutugno, ajuns împreună cu Al Bano pe lista neagră a personalităţilor considerate periculoase pentru siguranţa guvernului ucrainean de la Kiev, a mărturisit cum fără ajutorul lui Al Bano n-ar fi reuşit să supravieţuiască cancerului:

Ne puteți urmări și pe Google News

''Doctorul nu mi-a mai dat voie să ies din spital, spunându-mi imediat că e vorba de o chestiune foarte gravă, aveam metastază, un cancer care ajunsese până la rinichi. Dacă nu mă operam de urgenţă, iar metastaza atingea rinichii, eram terminat. Profesorul Rigatti, medicul pe care Al Bano mi l-a recomandat, mi-a salvat viaţa. Eu sunt, mulţumită lui Al Bano Carisi, un individ care a trăit un miracol. Acum mă simt bine, merg cu regularitate la controale, păşesc cam greu, dar, iată-mă, sunt viu'', a mărturisit Toto.