Viaţă pe Marte? Descoperire incredibilă pe „planeta roșie”

Viaţă pe Marte? Descoperire incredibilă pe „planeta roșie”

Imaginile NASA ar prezenta mormântul unui rege extraterestru, iar un expert spune că egiptenii antici sunt de pe Marte, notează Express.

Ufologul Scott C Waring crede că dovezile despre o adevărată "sculptură egipteană" ar putea dezvălui misterele marilor piramide din Egipt. Sculptura în cauză este presupusul mormânt al unui rege extraterestru, pe care Waring l-a descoperit într-o fotografie a unui expert NASA.

Waring a scris: "Am găsit o sculptură în stil egiptean pe un deal pe Marte". "Există mai multe imprimări în apropierea acestei imagini și am adăugat o imagine galbenă pentru a le face mai vizibile, deoarece imaginile alb-negru fac adesea dificil de observat detaliile".

Fotografia, colorată de Waring, pare să prezinte o formă vagă de om care iese dintr-o stâncă marțiană. O formă alungită în partea superioară a "capului" sculpturii seamănă cu un cap vechi egiptean.  Iar forma generală a așa-numitei sculpturi aminteşte de sarcofagului unei mumii sau a unei statui a unui zeu într-o poziție așezată. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Waring a spus: "Mă face să mă întreb dacă vechii egipteni vin de pe Marte?". "Au mers în Egipt, pentru că Egiptul este foarte asemănător în aspect ca și pe Marte?". "Nici un alt loc de pe Terra nu este atât de similar cu Marte. Deci, dacă este adevărat, explică de ce asemenea piramide uimitoare sunt construite în mijlocul deşertului". "Pentru că era cel mai familiar peisaj pentru ca ei să își stabilească așezările".

Fotografia a fost preluată de NASA - Rover Opportunity - pe Marte la data de 7 mai 2007.  Dar, potrivit Agenției Spațiale a SUA, nu prezintă artefacte extraterestre, ci mai degrabă o stâncă de 12 metri înălțime la marginea craterului Victoria.  Victoria este un crater de impact masiv în așa-numita zonă Cape St Vincent a câmpiei extraterestre Meridiani Planum și a fost explorată de  roverul NASA.