Măsuri de Paști pe autostradă. Punct de intervenție ISU pe A2

Măsuri de Paști pe autostradă. Punct de intervenție ISU pe A2

În perioada vacanței de Paști și de 1 Mai, pe Autostrada A2 București-Constanța va funcționa un punct de lucru temporar, la kilometrul 19. ISU București-Ilfov a anunțat, de asemenea că, pe timpul slujbei de înviere, echipaje de intervenție ale pompierilor, vor fi prezente un zona lacasurilor de cult, unde se preconizează un aflux mare de persoane.

ISU București-Ilfov (ISUBIF) a anunțat că, în timpul sărbătorilor Pascale, pe autostrada A2, la km 19 a fost operationalizat un punct de lucru temporar, care sa asigure intervenția în acestă zonă. Scopul este scurtarea timpului de răspuns în cazul producerii unor  evenimente.

Pompierii ISUBIF au anunțat că sunt pregatiti să intervină zilnic un cazul producerii unor situatii de urgență. Totodată, pe timpul slujbei de înviere, echipaje de intervenție ale pompierilor, vor fi prezente un zona lacasurilor de cult, unde se preconizează un aflux mare de persoane. Premergator sărbătorilor pascale, inspectorii de prevenire, și echipaje de intervenție, au executat recunoașteri si controale la toate bisericile din zonele de competență, ocazie cu care personalul a fost instruit cu privire la folosirea echipamentelor de prima interventie.

 

Ne puteți urmări și pe Google News