Game of Thrones. Secretele din spatele camerei au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat cu actorii în timpul castingului

Game of Thrones. Secretele din spatele camerei au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat cu actorii în timpul castingului

Unul dintre cele mai aclamate seriale din lume, Game of Thrones, a ajuns, pe 14 aprilie, la ultimul sezon și încep să apară secrete necunoscute publicului până astăzi.

Producătorii serialului-fenomen au avut nevoie de cei mai buni actori pentru a aduce telespectatorilor povestea fantastică, astfel că, în urma casting-urilor exhaustive, au fost excluși doar trei dintre actori.

O distribuţie de actori care a fost completată anevoios, astfel încât unii dintre cei care au participat la episodul pilot nu s-au mai întors în serial.

Filmările la primului episod s-au realizat între octombrie şi noiembrie 2009, însă când producătorii au arătat rezultatul prietenilor, rezultatul a fost negativ, motiv pentru care HBO a făcut schimbări în scenariu şi în prima distribuţie de actori.

Ne puteți urmări și pe Google News

De exemplu, s-a decis schimbarea lui Tamzin Merchant, care o interpreta pe Daenerys, şi a lui Jennifer Ehle care o întruchipa pe Catelyn Stark.

S-a realizat un nou casting pentru alegerea actorilor şi în timp ce toţi protagoniştii au fost nevoiţi să treacă printr-o selecţie foarte atentă, doar doi protagonişti au fost exceptaţi: Peter Dinklage (Tyrion) şi Sean Bean (Ned Stark), solicitaţi încă de la început de scenarişti.

De asemenea, Peter Dinklage este cel care a recomandat-o pe Lena Headey pentru rolul lui Cersei Lannister, cu care mai lucrase înainte şi cu care rămăsese în relaţii de prietenie.

Filmările la noua variantă a serialului au început în 2010, iar primul sezon a ajuns pe micile ecrane în 2011. Restul îl cunoaştem cu toţii, încheie El Pais, conform Agerpres.