Mircea Badea îl vrea mort pe Augustin Lazăr!

Mircea Badea îl vrea mort pe Augustin Lazăr!

Jurnalistul Mircea Badea șochează din nou cu un mesaj foarte dur postat pe o rețea de socializare la adresa fostului procuror General al României, Augustin Lazăr.

”Javra dracului vrea să se pensioneze cu o sumă imensă. Să o folosească la înmormântare!”, este mesajul postat de Mircea Badea pe pagina sa de Facebook. Fanii realizatorului de televiziune nu s-au lăsat mai prejos și au comentat și ei în același stil și în aceeași direcție.

”Tămâie și lumânări să-și cumpere din prima pensie!”, ”La câți bani are poate să își construiască un mausoleu!”, ”Sau la pachete de la familie cat este în închisoarea de la Aiud”, ”O sa fie o înmormântare regească cu 30 000 lei”, ”Oameni care au muncit o viață și au produs în țara asta au pensii mizere, iar acest răufăcător va avea o pensie uriașă, aceasta este o mare nedreptate”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care îl urmăresc pe Mircea Badea.

Pensia lui Lazăr va fi una mai mult decât îndestulătoare, în jur de 27 de mii de lei pe lună, și va fi, probabil, chiar cea mai mare pensie din România!

Ne puteți urmări și pe Google News