Ianis și Rivaldinho, în numele taților

Ianis și Rivaldinho, în numele taților

FC Viitorul a trecut de CS „U” Craiova (scor 2-1), în etapa a 5-a a play-off-ului, într-o confruntare disputată la Ovidiu.

Meciul a depășit sfera interesului obișnuit din jurul întâlnirilor din Liga I, pentru că în tribune s-a aflat și Rivaldo, fostul mare fotbalist al celor de la FC Barcelona și al naționalei Braziliei. Rivaldo a sărbătorit alături de Marilena Hagi Sud-americanul a câștigat „Balonul de Aur” în 1999 și a devenit campion mondial, în 2002, cu reprezentativa „Țării Cafelei”.

Rivaldo a venit în România pentru a-l vedea la lucru pe fiul său, Rivaldinho

Brazilianul a avut ocazia de a sărbători golul victoriei Viitorului, marcat chiar de băiatul său. Alături i-a stat Marilena Hagi, mama lui Ianis. Gheorghe Hagi a avut și el parte de o dublă satisfacție. Dincolo de victorie, „Regele” s-a entuziasmat pentru reușita excepțională a lui Ianis.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mijlocașul a egalat cu un șut fără elan, de la 25 de metri, așa cum reușea părintele său în perioada de glorie. După meci, Ianis, Rivaldinho, Gică Hagi și Rivaldo s-au fotografiat la vestiare. „Campionii creează campioni” a fost mesajul care a însoțit poza postată pe pagina de Facebook a Viitorului.