O româncă din Italia a trăit cele mai cumplită clipe din viața sa. Și-a privit copilul cum moare sub ochii ei

O româncă din Italia a trăit cele mai cumplită clipe din viața sa. Și-a privit copilul cum moare sub ochii ei

O româncă stabilită de mai mulți ani în Roma și a privit copilul în vârstă de 11 ani cum moare fără să poată face nimic pentru el. Cei doi erau într-o mașină și mergeau la spital pentru un control. Băiatul a avut o criză puternică de astm și s-a sufocat.

Ioana C, o româncă în vârstă de 38 de ani, stabilită de 11 ani la Roma, a trăit momente de groază atunci când fiul ei a avut o criză de astm și nu a putut face nimic pentru el, informează Latina Oggi.

O româncă stabilită de mai mulți ani la Roma și-a privit băiețelul de 11 ani cum murea, neputând să facă nimic pentru el. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Ioana C., în vârstă de 38 de ani, se afla în mașină cu Antonio, copilul ei, și cu mătușa acestuia și se îndreptau spre spital pentru un control. 

Mașina în care se aflau a rămas blocată în trafic și băiatul nu a reușit să ajungă la spital la timp. În timp ce ea în mașină acesta a avut o criză puternică de astm. 

Mama sa a iești în stradă și a început să strige după ajutor. A sunat la salvare și doi polițiști au mers în întâmpinarea ambulanței pentru a-i face loc printre celelalte mașini. 

Numai că, atunci când medicii au ajuns era deja prea târziu. Deși aceștia au încercat timp de 50 de minute să-l resusciteze pe copil, acesta nu a mai putut fi salvat.