Vremea, Când va veni căldura? Ce ne așteaptă în perioada următoare. News alert

Vremea, Când va veni căldura? Ce ne așteaptă în perioada următoare. News alert Vremea extremelor în România / Sursă foto: Arhivă Evz

Vremea. Miercuri, 19 aprilie, vremea va continua să fie mohorâtă, în cea mai mare parte a țării și, mai mult decât atât, nu scăpăm de ploi.

În Capitală, ne așteaptă o nouă zi mohorâtă, cu cer predominant noros și temperaturi cuprinse între 9 și 18 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 13 km/h și nu este exclus să avem parte de unele reprize de ploaie. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 64%.

Vremea. În regiunea Moldovei, va ploua în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 18 km/h, iar temeraturile vor avea valori cuprinse între 10 și 22 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 52%.

Pe litoral, vremea se anunță ploioasă, iar vântul va sufla cu o viteză de 14 km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 7 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge pragul de 12 grade. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 87%.

Ne puteți urmări și pe Google News

În Transilvania vremea va fi mai însorită față de restul țării. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 11 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra între 8 și 22 grade Celsius.

La munte, vremea va fi în continuare mohorâtă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 11 km/h, iar valorile termice se vor situa între 8 și 18 grade Celsius. În schimb, umiditatea va atinge pragul de 56%.