Adrian Țuțuianu:“Pro România sprijină candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la prezidențiale. Dacă pleacă din coaliția de guvernare”

Adrian Țuțuianu:“Pro România sprijină candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la prezidențiale. Dacă pleacă din coaliția de guvernare”

Pro România își propune să susțină candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidențiale dacă liderul ALDE părăsește alianța cu PSD. Vicepreședintele Pro România, Adrian Țuțuianu certifică faptul că Liviu Dragnea va fi candidatul PSD la președinție, excluzând candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu din partea coaliției de la putere.

Vicepreședintele Pro România, Adrian Tuțuianu, a confirmat faptul că Liviu Dragnea este rugat de organizațiile PSD din țară să candideze la alegerile prezidențiale din partea partidului. “A fost rugat chiar și la Târgoviște. Doamna Rovana Plumb a vrut să îi întoarcă domnului Dragnea un serviciu. Dragnea i-a spus te punem prima pe listă și poate comisar european, iar Rovana Plumb a rugat primarii, așa, într-un stil maoist, să îl roage pe domul Dragnea să candideze, că fără dânsul nu se poate”, a declarat, Adrian Țuțuianu, într-o conferință de presă la Constanța.

 

El dă ca certă candidatura lui Liviu Dragnea la prezidențiale.“Vă spun că Dragnea va candida la alegerile prezidențiale din partea PSD. Lucrul acesta îl știm de multă vreme și este un motiv care ne-a  despărțit, pentru că noi, cei care suntem azi în Pro România nu am crezut vreodată în șansele lui Dragnea”, a precizat Adrian Țuțuianu. A doua certitudine este că “Tăriceanu nu va fi niciodată candidatul comun al celor două partide, PSD și ALDE. Domnul Călin Popescu Tăriceanu va merge în spate cu ALDE. Ar putea să meargă, de exemplu, susținut și de Pro România dacă pleacă din coaliția de guvernare”. Iar la alegerile prezidențiale, Țuțuianu susține că Pro România are cel puțin două nume care pot candida. Corina Crețu sau Sorin Câmpeanu.

Ne puteți urmări și pe Google News