Revenirea lui Dan Petrescu în România îi bucură pe adversari. „Acum o să arunce mingea în fața și apoi după ea. Cred din nou în titlu”

Revenirea lui Dan Petrescu în România îi bucură pe adversari. „Acum o să arunce mingea în fața și apoi după ea. Cred din nou în titlu”

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, a declarat că se bucură pentru revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj, pentru că ardelenii își vor pierde din aplomb.

Gigi Becali a afirmat că CFR Cluj nu poate reuși mai mult cu Dan Petrescu, decât a reușit cu Alin Minteuan. Antrenorul interimar i-a adus echipei din Gruia cinci succese consecutive, apoi a fost înlocuit de fostul internațional român. De asemenea, Becali crede că CFR nu va juca la fel de bine cum a făcut-o cu Antonio Conceicao pe banca tehnică.

„Am spus că Minteuan e prea norocos și că trebuie să vină altul în locul lui. Ce poate să facă Dan Petrescu mai bine decât 5 victorii la rând, ca Minteuan? Cu Conceicao jucau posesie. Și el era periculos. Mie îmi convine, acum o să arunce mingea în fața și apoi după ea. Cred din nou în titlu acum. Bine, e posibil și să aibă continuitate, dar să vedem.

Poate nu s-a arătat pricina anul trecut și se arată acum. Hai să vedem cu Astra, poate se arată «Baba pricina». Apoi cu Craiova din nou. Nu mă mai îngrijorez atât de tare. Trăiesc după o altă filosofie acum”, a spus Becali la Digi Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News